Menu ↓

Brengt risico's in kaart om problemen
en verzuim te voorkomen.

Aanpak verzuim → Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Werkgevers en medewerkers krijgen steeds meer op hun bord. Er wordt steeds meer van ze gevraagd. We moeten langer doorwerken en willen met minder mensen meer werk verzetten. De continuiteit van het bedrijf is belangrijk en daarom moeten we flexibel inspelen op veranderingen.

Elke medewerker is belangrijk, en die willen we zo veel mogelijk benutten. Het liefst met minder ziekteverzuim, hogere productiviteit en meer plezier in het werk. Hoe houdt u het werk voor medewerkers aantrekkelijk, en hoe blijft uw medewerker aantrekkelijk voor het bedrijf?
Dat is de kern waar duurzame inzetbaarheid voor staat.

Medewerkers zijn uw belangrijkste productiefactor.
Wat beweegt hen, waar gaan ze voor?

 

Betrokken en vitale medewerkers

Betrokkenheid is belangrijk, net als vitaliteit. Als medewerkers de ruimte en verantwoordelijkheid krijgen om hun vakmanschap uit te oefenen, hebben ze meer zin in het werk. Daarmee leveren ze een waardevolle bijdrage, gaan beter presteren en zijn minder vaak ziek.

En dat geldt natuurlijk ook voor werkgevers en leidinggevenden. Met meer participatie van medewerkers staan ze er niet meer alleen voor. Dan wordt het bedrijf een gezamenlijke onderneming, waar iedereen met plezier werkt aan innovatie, kwaliteit en een goed resultaat.

...hoe pak ik dat in mijn bedrijf aan?

Varea Duurzaam Inzetbare Medewerkers (DIM) helpt u daarbij.
Van kleine eenvoudige en praktische oplossingen tot een hele organisatie-ontwikkeling.

Vrijdag, 1 juli 2022


Vraag een offerte aan met gerichte informatie.

Voorwaarden 0229-273953 06-10671053 info@arbovarea.nl © 2022 ArboVarea