Menu ↓

Voor elk bedrijf
de maatwerk-oplossing.

Aanpak verzuim → Verzuimpakket

Ons pro-actieve verzuimpakket

Voor dit pakket geldt dat u voor de meeste standaard verrichtingen niets betaalt. Bij afwijkend verzuimgedrag of als het verzuim langdurig dreigt te worden komen we in actie. We signaleren alle noodzakelijke acties en nemen de juiste maatregelen voor u.

Verzuimkosten per periode

Met veel meer duidelijkheid in de kosten van het verzuim, is het goed om te kiezen voor een vaste gemiddelde prijs per periode van verzuim. Dit verzuimpakket verdeeld de kosten over verschillende perioden van verzuim. Zo betaalt u nooit teveel en zijn de kosten van begeleiding duidelijk en bekend. Elke verzuimperiode heeft standaard verrichtingen en een vaste gemiddelde prijs. De verzuimmanager neemt bijtijds contact met u op en ondersteunt u goed om aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen en het verzuim pro-actief te verminderen.

Het ziekteverzuim wordt verminderd en blijft blijvend laag, want juist bij ArboVarea wordt er ook aandacht besteed aan preventie. De verzuimmanager zit er bovenop om er voor te zorgen dat een werknemer niet onnodig thuis zit. Daarvoor onderneemt hij alle noodzakelijke acties.

Persoonlijk advies

Voor een goede uitleg van de mogelijkheden en tarieven kom ik graag persoonlijk bij u langs.

Vrijdag, 1 juli 2022


Vraag een offerte aan met gerichte informatie.

Voorwaarden 0229-273953 06-10671053 info@arbovarea.nl © 2022 ArboVarea