Menu ↓

Voor elk bedrijf
een maatwerk-oplossing.

Aanpak verzuim → Verzuimpakketten

2 pro-actieve verzuimpakketten

Voor alle pakketten geldt dat u voor de meeste standaard verrichtingen niets betaalt. Bij afwijkend verzuimgedrag of als het verzuim langdurig dreigt te worden komen we in actie. We signaleren alle noodzakelijke acties en nemen de juiste maatregelen voor u.

1. Verzuimbegeleiding per periode

Als u duidelijkheid wilt in de kosten van het verzuim, kan het goed zijn om te kiezen voor een vaste prijs per periode van verzuim. Dit verzuimpakket die de kosten verdeeld over verschillende perioden van verzuim. Elke verzuimperiode heeft standaard verrichtingen en een vaste gemiddelde prijs. Zo betaalt u nooit teveel en zijn de kosten van begeleiding duidelijk en bekend.

2. Verzuimbegeleiding per verrichting

Dit pakket is heel geschikt voor u als u geen of weinig ziekteverzuim heeft, niet vast wilt zitten aan een abonnement en/of als u iemand heeft voor dit werk. Alleen als het echt nodig is of het verzuim een probleem wordt, komen we in actie. We trekken dan tijdig aan de bel, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Per werknemer kost dit pakket € 0,- per jaar.

De verzuimmanager neemt bijtijds contact met u op en ondersteunt u goed om aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen en het verzuim pro-actief te verminderen. Alle verrichtingen worden apart berekend.
Het ziekteverzuim wordt verlaagd en blijft blijvend laag, want er wordt ook aandacht besteed aan preventie. De verzuimmanager zit er bovenop om er voor te zorgen dat een werknemer niet onnodig thuis zit. Daarvoor onderneemt hij alle noodzakelijke acties.

Persoonlijk advies

Voor een goede uitleg van alle mogelijkheden en tarieven kom ik graag persoonlijk bij u langs.

Dinsdag, 22 september 2020

Download de folders:


Vraag een offerte aan met gerichte informatie.

Voorwaarden 0229-273953 06-10671053 info@arbovarea.nl © 2020 ArboVarea